Dadlı və ətirli “EJLA” çörəyinin sirri


Olduqca dadlı və ətirli olan "Ejla” çörəyi qədim ənənə olan acıtma və dəmləmə üsulu ilə hazırlanır.

-Çörək heç bir əlavə qatqı qatılmadan, təbii xammal ilə bişirilir.

-Qədimdə olduğu kimi çörəyi hazırlamaq üçün acıtmasına xeyli vaxt gedir və çörəyin ərsəyə gəlməsi bir neçə mərhələdən keçir.

-Bu acıtmanın hazırlanması zamanı bir çox vitaminlər əmələ gəlir ki, bu da orqanizmin sağlamlığı üçün vacibdir.

-"Ejla” çörəyinin istehsalı zamanı heç bir kimyəvi üsuldan, yaş mayadan istifadə olunmur.

-Çörəyin olduqca dadlı olmasının səbəbi sənaye üsulu ilə deyil, əl əməyi və sevgi ilə hazırlanmasındadır.

-"Ejla” çörəyinin ərsəyə gəlməsin üçün 36 saata qədər vaxt lazım olur.

-Xüsusi dada malik olan "Ejla” çörəyi ətri və yüksək qida dəyərinə görə ilə seçilir. 

Süfrənizdə dadlı və ekoloji cəhətdən olduqca təmiz "Ejla" çörəkləri varsa, həm özünüzün, həm də sevdiklərinizin sağlamlığınıza xidmət etmiş olursunuz. 


21421 oxunub